ARTELE TIBETANE ALE IUBIRII 
ARTELE TIBETANE ALE IUBIRII
 
Preț: 32.00 Lei
Stoc:  stoc
Autor:  Gedün Chöpel

Editura:  Atman
Anul lansării:  2013
Format: 
Pagini:  288
ISBN:  978-606-93245-4-7

Rating

Dă un Rating

Această carte prezintă în detalii clare cele 64 de arte ale iubirii, împărţite în opt tehnici erotice - îmbrăţişările, sărutările, ciupiturile şi zgârieturile, muşcăturile, mişcările înainte şi înapoi, zgomotele erotice, inversarea rolurilor şi posturile amoroase. Veţi găsi aici şi o traducere completă şi necenzurată a Tratatului despre Pasiune al lui Gedun Chopel, controversatul fost călugăr pe care mulţi îl consideră cel mai renumit intelectual al secolul al XX-lea din Tibet. Gedun Chopel a călătorit în India, unde a învăţat sanscrita şi a studiat Kama Sutra, dar interpretarea artelor iubirii pe care a oferit-o el este mai evocatoare şi mai accesibilă decât cea din lucrările indiene. Oferă sfaturi incitante pentru depăşirea inhibiţiilor, descrie fuziunile erotice în detaliu, lămureşte cum poate fi folosită plăcerea erotică pentru elevarea spirituală, dar şi cum poate fi amplificată plăcerea erotică feminină.

Pornind de la o aşa numită „etică a iubirii", el susţine foarte convingător egalitatea femeilor şi vorbeşte despre victimizarea lor prin legile şi codurile sociale. în ansamblu, accentul este pus pe extazul sexual ca poartă către experienţa spirituală a conştiinţei fundamentale. Experienţa celestă a minţii luminii clare transpare din descrierile inedite ale fuziunilor erotice.

Artele tibetane ale iubirii mai includ şi o amplă introducere a Profesorului Jeffrey Hopkins, autor şi traducător a peste douăzeci de lucrări despre Budismul Tibetan. Introducerea începe cu o prezentare a vieţii fascinante a lui Gedun Chopel. Hopkins extrage apoi materiale semnificative din text pentru a revela majoritatea temelor importante. El descrie în detaliu psihologia Celei mai înalte Tantra Yoga, în care conştiinţa extazului orgasmic stă la baza realizării naturii finale a realităţii. Introducerea generoasă, urmată de traducere, fac din această lucrare una foarte accesibilă, captivantă şi provocatoare pentru toţi cei care sunt curioşi să exploreze artele erotice.

refaţă ... 7
Introducere ... 9
1. Gediin Chopel: Iconoclastul Provocator ... 11
2. Surse pentru Tratatul despre pasiune ... 33
3. Egalitatea femeilor ... 49
4. Cele 64 de arte ale amorului ... 65
5. Plăcerea amoroasă şi iluminarea spirituală ... 99
6. Etica iubirii ... 127
7. Amplificarea plăcerii feminine ... 141
8. Scheme de clasificare ... 159
Tratat despre pasiune ... 173
Ediţii ale textului ... 174
Prolog ... 175
1. Tipuri de Bărbaţi şi de Femei ... 179
2. Relaţia pasională ... 187
3. Timpul ... 197
4. Esenţa ... 201
5. Femeile din diverse locuri ... 209
6. îmbrăţişarea ... 215
7. Sărutul ... 219
8. Ciupituri şi zgârieturi ... 223
9. Muşcăturile ... 227
10. Căile plăcerii ... 229
11. Jocul cu organul ... 235
12. Mişcarea înainte şi înapoi şi presarea ... 237
13. Zgomotele erotice ... 247
14. Acţiunile bărbatului realizate de către femeie ... 251
15. Metode de copulaţie ... 255
16. Acţiunile incerte ... 259
17. Tehnici utile ... 263
18. Concluzii ... 275
Bibliografie ... 283

pag. 58-59
Fiecare reprezintă o rafinare a celui dinainte. După cum spune el:
Esenţa corpului uman este sângele, iar esenţa sângelui este fluidul regenerativ. Uşurinţa trupului, claritatea minţii, şi aşa mai departe, depind în mare măsură de această esenţă... Şapte picături din esenţa alimentelor produce o picătură de sânge din corpul unui om. Dintr-o ceaşcă de sânge se produce doar o picătură mică de fluid regenerativ.
Astfel, în acest sistem, fluidul regenerativ nu este ceva produs doar în gonade, ci izvorăşte din lichidele prezente peste tot în corp. Este atras din toate părţile corpului, prin acţiunea de încălzire a două persoane care se freacă una de alta şi provine de la nivelul organelor genitale:

Este evident că dacă lucrurile cu formă se amestecă şi se freacă unele de altele va izvorî esenţa lor. De exemplu, dacă doi nori se amestecă, un flux de ploaie va cădea pe pământ, şi dacă două beţe sunt frecate împreună, va izbucni o limbă de foc. în mod similar, esenţa laptelui este untul, dar la început rămâne amestecat cu laptele. Cu toate acestea, dacă este turnat într-un vas şi este bătut, căldura apare în lapte în etape şi esenţa lui se va separa. în mod similar, esenţa sângelui este fluidul regenerativ, dar la început acesta este dizolvat în sânge. Cu toate acestea, dacă este bătut ca şi untul, de acţiunile bărbatului şi femeii, puterea pasiunii creşte căldura sângelui iar fluidul regenerativ, la fel ca şi untul, va ieşi la suprafaţă.

În ştiinţa contemporană internaţională, de asemenea, lichidul ejaculat este compus nu doar din spermă, ci şi din alte fluide - în principal proteine - aşa cum e cazul şi cu secreţiile amoroase feminine. Gedun Chopel subliniază importanţa acestui fluid de bază, sfătuindu-şi cititorii să evite situaţiile care ar putea să le compromită puterea:
În cazul în care acest fluid esenţial este prejudiciat de diverse boli rele din corp, de sexul cu prostituate şi aşa mai departe, este sigur că linia familială a acelui bărbat va înceta. Părinţii de acest fel nu vor mai da naştere la copii şi, chiar dacă o fac, copilul va muri repede. Chiar dacă copilul nu moare, el sau ea va avea probleme fizice. Datorită acestei situaţii, este necesară atenţie faţă de aceste aspecte.

Este clar că, deşi sistemul medical indo-tibetan nu a ştiut de existenţa spermei, a avut o teorie a esenţelor fizice influenţate de forţele mediului exterior şi psihologice, în descrierea modului în care fluidul regenerativ se adună în interiorul corpului şi este emis, Gedun Chopel avertizează asupra abţinerii după o intensă excitare:

Oriunde ne focalizăm mintea, nervii organului de simţ corespunzător sunt concentraţi asupra emiterii fluidelor interioare. Atunci când un aliment delicios este savurat, saliva curge. Când suntem jenaţi, sudoarea se scurge din corp. Când orgasmul este produs, fluidele feminine fierb. Când suntem fericiţi sau trişti, lacrimile izvorăsc din ochi. Prin urmare, atunci când începe să se genereze pasiune sau tristeţe etc. în minte, în cazul în care sentimentele sunt oprite, nu există nici un pericol sau impediment şi este foarte bine. Cu toate acestea, atunci când sentimente foarte puternice se produc, dacă ele sunt oprite cu stricteţe, forţa lor va afecta...

 

Evenimente

© 2017 Editura Venusiana. All rights reserved | Realizat de Webdesign