FEMEIA ȘI ASTRELE 
 FEMEIA ȘI ASTRELE
 
Preț: 24.00 Lei
Stoc:  stoc
Autor: 

Editura:  Stiinta si constiinta
Anul lansării:  2013
Format: 
Pagini:  278
ISBN:  978-606-93068-1-9

Rating

Dă un Rating

Fiecare dintre noi şi-a asumat o anumită menire spirituală pentru existenţa actuală, chiar dacă majoritatea dintre noi nu işi aduce aminte conştient de ea. Faptul că suntem născute într-o anumită zodie reflectă in mare parte lecţiile de viată şi menirea asumată. Trecutul nostru si, prin forţa cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual sunt toate înscrise într-o mişcare ciclică (generată de sferele subtile de forţă ale astrelor) prin care sufletul nostru alege in momentul reincarnării să intre într-un corp sau altul. Ceea ce - mai mult sau mai puţin - am realizat in sensul bun sau rău in toate vieţile noastre anterioare nu este niciodată un fapt lipsit de importantă in această alegere. Intuind toate acestea, intelegem că uneori trebuie să ispăşim ca să fim iertaţi unele greşeli sau păcate făptuite în alte existente. în celalalt sens (benefic), putem fi de asemenea recompensaţi in mod corespunzător, frumuseţea fizică si armonia corporală deplină fiind, cel mai adesea, un "dar" acordat, numai după merite, acelora care in vieţile lor anterioare s-au arătat iubitori, buni, inimoşi, atenţi cu ceilalţi oameni, generoşi si dezinteresaţi.

Aceste elemente (pământul, apa, focul, aerul) imprimă, deloc întâmplător, o amprenta karma-icâ diferită asupra personalităţii. "Alegerea" de a ne naşte având Soarele intr-unul sau altul din semnele zodiacului corespunde celei mai profunde tendinţe karma-ice, care, la rândul ei, este intim legată de lecţia pe care ne-am hotărât cu anticipaţie sa o asimilam (învăţam) de-a lungul acestei vieţi.

Prefaţa editurii ... 5
Introducere ... 7
Aspectul exterior şi corelaţii de natură subtilă ... 11
Calităţile unei shakti ... 18
Evoluţia spirituală şi astrologia karmică ... 23
Marte - îngerul paradisului (edenului) ... 33
Venus - lumina şi dragostea ... 51
Mercur - adevărul de negândit ... 67
Luna - trepiedul (suportul) ego-ului ... 83
Soarele - stăpânul conştiinţei ... 117
Jupiter - păstrătorul legii ... 127
Saturn - iluzia timpului ... 137
Uranus - axa lumii ... 155
Neptun - oglinda viselor ... 177
Pluton - universurile limită ... 199
Glosar de termeni ... 222

pag. 95-96
CADRANUL DOI: DEZVOLTAREA PERSONALĂ
FAZA 8 - MERCUR ÎN GEMENI

ÎN FAZĂ: Un pas înainte, un pas înapoi: este o fază a ezitării, este dur să creşteţi, dar în acest stadiu ştiţi să vă asumaţi un mare risc. Da, trebuie să treceţi de tata şi de mama... Dar nu exageraţi şi nu trântiţi uşa. Aveţi încă nevoie de încurajări. Este momentul să reflectaţi asupra voastră şi asupra celorlalţi, aceasta putând dura toată viaţa. Este inutil să alergaţi în acest mod; luaţi din timpul afectat experienţei cotidiene, fără a vă întreba ce vă va aduce viitorul. Aceasta nu ar putea decât să vă întârzie. Cea mai bună resursă a voastră e să vă urmaţi emoţiile şi sentimentele şi să vă încredeţi în ele. Nu le refulaţi, exprimaţi-le şi veţi face din viaţa voastră o creaţie frumoasă. Curaj: trebuie să ne despărţim într-o zi de vechile noastre poveşti şi de ignoranţa noastră pentru a parcurge terenul aventurilor vieţii.
DISONANŢĂ DE FAZĂ: Curaj... fugiţi! îi acuzăm pe ceilalţi de conflictele care ne produc durere... ca să-i putem respinge mai bine. Trăiţi într-o fază paradoxală, încetaţi să căutaţi autoritatea celorlalţi doar pentru a-i denunţa şi veţi înţelege că lumea nu este o vastă închisoare gata de a vă înlănţui. Vouă *ă este frică: de separare, de singurătate, pe care le doriţi şi le respingeţi în acelaşi timp. Dacă nu vă veţi confrunta cu frica de eşec pe care comportamentul vostru o semnalează tuturor, riscaţi să vă închideţi într-un univers de relaţii superflue, instabile, întotdeauna nesatisfăcătoare. Implicarea voastră socială se va simţi foarte mult. Este momentul să aplicaţi în practică în loc să vă lăsaţi deviate de orice vânt.

FAZA 9 - VENUS ŞI URANUS ÎN GEMENI

ÎN FAZĂ: Universul vostru este cel al relaţiei. Doriţi recunoştinţa celorlalţi şi ştiţi să o obţineţi. Modul vostru de a vorbi este abil şi are drept sursă emoţiile. Cu cât sunteţi mai; mult de acord să le exprimaţi, cu atât lumea voastră relaţională va deveni bogată, stabilă, fertilă în întâlniri şi în transformări. Dar nu uitaţi să experimentaţi personal pentru a vă cunoaşte. Veţi avea beneficii datorită curajului anterior şi vă veţi prezenta ca o persoană individualizată, care ştie ce vrea şi cere aceasta. Realizarea şi dezvoltarea personalităţii voastre în această viaţa poate fi excepţională.
DISONANŢĂ DE FAZĂ: Nu trebuie să confundaţi emoţia şi emotivitatea, sensibilitatea cu comportamentul de persoană sensibilă. Vă consideraţi timidă, anxioasă faţă de plăcere, dar incapabilă să vă exprimaţi. Nu sunteţi mai degrabă incapabilă să vă controlaţi reacţiile în punctul în care nu mai îndrăzniţi să fiţi spontană? Ştiţi bine că ceilalţi nu sunt voi înşivă, nu puteţi să o ascundeţi, dar vă este frică că vă vor refuza exigenţele, adesea infantile. Evitaţi să vă închideţi în turnul vostru de fildeş, sperând că ceilalţi vor veni să-l forţeze cu lovituri de berbec. N-o să-i transformaţi. Mai bine aţi face să lucraţi pentru a sublima această emoţie prea copleşitoare, prea pasionantă.

FAZA 10 - URANUS ÎN GEMENI ŞI LUNA ÎN RAC

ÎN FAZĂ: Ştiţi  acum  că emoţia este o putere. SunteJ creativă, imaginativă, spontană în sentimentele voastre şi înfloriţi cu atât mai mult cu cât ascultaţi mai mult de corpu vostru, de simţurile voastre, de nevoia voastră de fericire Gândirea voastră este pozitivă iar anturajul o recunoaşte Faceţi un efort pentru a nu vă pierde din vedere din cauzî euforiei... sau lumea vă va pune în faţa consecinţelor tinereţB voastre prelungite artificial. în această viaţă aveţi întâlnirJ cu o oglindă: judecata altora asupra voastră la vârsta adultă] pentru că bucuria voastră de a trăi va trebui să emane din căldura inimii voastre. Cuvântul vostru clasic este: ARMONIE!

 

Evenimente

© 2017 Editura Venusiana. All rights reserved | Realizat de Webdesign