TREZIREA FEMEII SENZUALE  Învățăturile secrete ale Zeiței de jad
TREZIREA FEMEII SENZUALE
Preț vechi:  30.00 Lei
Preț: 29.00 Lei
Stoc:  nustoc
Autor:  Saida Desilet

Editura:  Venusiana
Anul lansării:  2012
Format: 
Pagini:  320
ISBN:  978-973-8634-5-3

Rating

Dă un Rating

Trezirea femeii senzuale este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.
Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară şi plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un  adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.
Deși cartea se adresează în special femeii, și bărbatul ar trebui să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Cuvânt înainte... ix
Prefaţă... x
Cum se foloseşte această carte ... x
Mulţumiri ... xi
Introducere ... xii

FILOZOFIA ARTEI DE A TRĂI O VIAŢĂ PLINĂ DE SAVOARE

Capitolul 1 Arta de a trăi savuros ... 3
Capitolul 2 Voluptatea într-o lume aridă ... 11
Capitolul 3 Integritate şi putere interioară ... 27
Capitolul 4 A trăi conştient ... 37
Capitolul 5 De la multiorgasm la omniorgasm ... 62
Capitolul 6 Shiva şi Shakti ... 76

ÎNVĂŢĂTURILE SACRE ALE ZEIŢEI  DE JAD

Capitolul 7 Practicile fundamentale ale Zeiţei de Jad ... 96
Capitolul 8 Practicile erotice fundamentale ... 123
Capitolul 9 Exerciţii de bază cu oul de jad ... 141
Capitolul 10 Exerciţii avansate cu oul de jad ... 176
Capitolul 11 îngrijirea yoni-ului şi a sânilor ... 202
Capitolul 12 Ambrozia ... 236

Concluzie ... 254

Anexa A: Interviuri cu femei ... 256
Anexa B: Sfaturi pline de savoare pentru fiecare zi ... 264
Anexa C: Ghid rapid pentru practică ... 265
Anexa D: Referinţe ... 267

Bibliografie ... 271
Glosar ... 273

pag 53
Dorinţa mea de a redefini orgasmul vine după ce am avut experienţe directe a ceea ce nu fusese anterior explicat.

Vom alege automat să ne ignorăm experienţele reale ale trupului nostru din cauza lipsei de definiţii acceptabile sau vom alege să ne încredem în înţelepciunea firească, naturală a trupului nostru?

Întrebări: Ai experimentat vreodată un orgasm non-genital? Îţi poţi aminti de vreun moment din viaţa ta în care ai experimentat plăcere extatică în trupul tău?

De ce ne dorim orgasmul

De ce se pare că tânjim încă din naştere după experienţa orgasmului? Dacă privim de-a lungul istoriei, descoperim că au existat rituri, cum ar fi Misterele Dionisiace, în care experienţele orgasmice profunde erau considerate a fi ofrande sacre către zei. Se poate spune chiar că şi cei care au renunţat la viaţa lor sexuală caută în continuare experienţa orgastică - sentimentul unităţii supreme - în ceea ce ei îşi doresc mai mult, fie ea experienţa comuniunii cu Dumnezeu, cu Mama Pământ, sau cu orice alt obiect al dorinţei lor. Atunci când dorim să aflăm motivele pentru obţinerea stării de orgasm, trebuie să analizăm contextul în care el apare. Orgasmul apare doar în momentul prezent. El nu există în trecut sau în viitor. Orgasmul este experimentat în acest mo-ment, nu ieri sau mâine. Aşadar, el este o modalitate pe care oamenii o caută pentru a trăi în prezent. Prezentul este fără trecut sau viitor, este atunci când suntem atât de absorbiţi de experienţa momentului în care trăim, încât uităm cu desăvârşire de trecut şi viitor. Când suntem prezenţi în acest mod, chiar şi doar pentru câteva secunde, ne simţim mai vii, fericiţi şi liberi.

Harta energetică a orgasmului

Deşi se petrec multe lucruri în momentul apariţiei unui orgasm, unul dintre cele mai importante aspecte este că în momentul producerii orgasmului, există o stare de unitate cu noi înşine. Toată energia noastră este activată şi avem acces la adevărul nostru interior, la scânteia Divină din fiecare dintre noi. Fie că noi credem sau nu că putem accesa această Scânteie Divină, acest lucru chiar se petrece.

De fapt, mulţi dintre noi şi-au pierdut identitatea de sine, centrul şi prezenţa Divinului şi a sacrului din viaţa lor. Căutăm orgasmul ca pe o modalitate de a ne reconec¬ta cu Sursa noastră. Această căutare este adesea inconştientă din moment ce nu ştim mereu ce ne-a motivat pentru a tânji în mod natural după orgasm. Mulţi dintre noi spun că îl caută pentru că „se simt bine" sau pentru că ne face să ne simţim „relaxaţi". Dar multe lucruri ne fac să ne simţim bine şi ne ajută să ne relaxăm şi cu toate acestea nu sunt la fel de dorite precum orgasmul. De ce?

Orgasmul este momentul suprem. Chiar şi cei dintre noi care încă nu au trăit aşa ceva îl caută înţelegând cumva că este o experienţă pe care trebuie să o trăiască cel puţin o dată în viaţă. Pentru cei dintre noi care pun la îndoială relaţia dintre sacru, Divin şi a face dragoste şi în special orgasm, putem încerca să redefinim fuziunea amoroasă ca un act de comuniune sacră.

Întrebări: Ce înţelegi prin orgasm și spiritualitate? Pentru tine a face dragoste este ceva profan sau păcătos, sau este un act sacru?

Când ne lipseşte înţelegerea despre chi-ul erotic, ne limităm la un orgasm normal scurt, localizat la nivel genital. Când ne expansionăm mintea şi trupul pentru a înţele¬ge orgasmul genital doar ca punct de plecare, atunci ni se deschide o lume a infinitelor posibilităţi. Cu cât întregul nostru trup, minte şi inimă sunt mai implicate în exper¬imentarea orgasmului, cu atât acesta devine din ce în ce mai mare, mai lung şi mai intens. Poate fi comparat cu orice experienţă senzuală - dacă ne implicăm doar unul dintre simţuri, experienţa este generală; dar dacă ne implicăm toate simţurile, atunci aceeaşi experienţă devine vie, bogată în senzualitate.

Orgasmul este dreptul nostru din naştere. Cu cât trăim mai multe orgasme, cu atât devenim mai vii. Aceasta se referă la orgasmele multiple atât pentru bărbaţi (fără ejac¬ularea spermei), cât şi pentru femei (fără epuizare energetică). Orgasmul este poarta noastră către fericire. Nu este punctul final, ci punctul de intrare într-o cu totul nouă dimensiune de a trăi. Cu cât suntem mai excitate, cu atât suntem mai dinamice. Cu cât îi permitem vieţii să ne atingă în moduri care implică orgasmul, cu atât mai bogate şi pline vor deveni toate experienţele noastre. Nu vom mai căuta fericirea în afara noas¬tră - în schimb, ea va deveni ceva natural, manifestat şi trezit prin răspunsul nostru extatic faţă de viaţă.

 

Evenimente

© 2017 Editura Venusiana. All rights reserved | Realizat de Webdesign